اساسنامه

اساسنامه ایران پاد

نام: سازمان فرهنگی سیاسی ایران پاد

به باور ما مبارزه با استبداد و استعمار لازم است در دو گستره فرهنگی و سیاسی دنبال شود. ملتی که از حقوق خود آگاهی داشته باشد، تاریخ سرزمینش را بشناسد و با فرهنگ و تمدن آن یعنی شناسه خود آشنا باشد دچار سردرگمی نشده و در لحظات حساس تاریخی می کوشد گزینه بهتر را انتخاب و از لغزش بپرهیزد.

تاریخچه:

با توجه به شرایط وخیم کشور که پس از یورش نیروهای ضد میهنی در سال 1357 خورشیدی به سرزمین ما شد و مستقیما هویت و شناسه ی ایرانی را مورد تهاجم قرارداد شاهد گسترش روز افزون نفوذ نیروهای استعماری در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و نیز سرکوب مستمر مردم آزادیخواه ایران توسط رژیم ارتجاعی و ضد ایران جمهوری اسلامی بوده ایم که حاصلش تخریب و ویرانی کشور، از میان رفتن منابع طبیعی ایران و تفرقه و ناتوانی ملت ستمدیده ایران بوده است. لذا برای رهایی کشور از زیر ستم استعمار و استبداد سازمان فرهنگی سیاسی ایران پاد در سال 1390 خورشیدی برابر با 2011 میلادی راه اندازی و در شهر هیوستون تگزاس به ثبت رسید و مبارزه مستمر تشکیلاتی با رژیم ارتجاعی و پلید جمهوری اسلامی را آغاز کرد.

بنیان باورها

۱- حفظ یک پارچگی کشور

۲- ایجاد همبستگی میان تیره های ایرانی و حفظ هویت ملی

۳- تشکیل اتحادیه کشورهای حوزه پشته (فلات) ایران و گسترش روابط فرهنگی، سیاسی و اقتصادی همه تیره های ایرانی 

۴- باورمندی به درفش سه رنگ شیر و خورشید نشان

۵- استقرار حاکمیت ملی و نبرد و برکناری هر نوع نظام خودکامه 

۶- باورمندی به جدائی دین از نهاد حکومت (سکولاریسم)

۷- برابری حقوق شهروندی برای همه ایرانیان صرفنظر از جنس، تیره، باور سیاسی و یا باور مذهبی 

۸- پاسداری از استقلال ملی و مبارزه با تجزیه طلبی

۹- باورمندی به منشور حقوق بشر

۱۰- مبارزه با نژاد پرستی و هرگونه تبعیض قومی، دینی، جنسیتی در سراسر گیتی

۱۱- باورمندی به فرمانروائی ایرانی در شکل شاهنشاهی ایران

۱۲- همکاری با دیگر احزاب و گروه های ملی در راستای استقرار حاکمیت ملی

۱۳- گذر از رژیم منحوس جمهوری اسلامی و برقراری حکومتی که بر اساس تبلوراراده ملت ایران از راه برگزاری انتخابات آزاد و شفاف.

هدف: حفظ و پدافند از سامانه شاهنشاهی ایران و بازگرداندن آن به جایگاه اصلی رسمی، یعنی سرزمین پاک و دلیرپرور ایران.

سامانه شاهنشاهی ایران

سامانه شکوهمند شاهنشاهی ایران در برگیرنده چهار اصل جدائی ناپذیر از یکدیگر می باشد:

الف- اصل خاک، یعنی پدافند از سرزمین ایران

ب- اصل خون یعنی پدافند از حقوق ملت ایران

پ- اصل پیوستگی خاک و خون یعنی پیوستگی خون تیره و تبارهای ایرانی با خاک سرزمین ایران بزرگ که حاصل آن دست آوردهای بزرگ آرمانی و فرهنگی ایرانیان است و نسلهای مختلف آن را پرورانده و به بالندگی رسانده اند.

ت- اصل ایفای نقش انسانی ملت ایران در پیشگاه جامعه بشری که به شکل مبارزه بی امان در برابراستعمار، استبداد و استحمار است. هر آینه فرمانروای کشور به اصول چهارگانه بالا عمل کند در جهت خوشنودی ملت و سرافرازی کشور است.

هموندان و مجمع عمومی

هر ایرانی تبار که به  آرمان سازمانی باور داشته و سوگندنامه سازمان را پذیرفته باشد هموند یا اندام سازمان محسوب می شود. هموندان می توانند در ارگانهای مختلف سازمانی مشارکت کنند و مسئولیت پذیرند. مجمع عمومی سازمان که بالاترین نهاد سازمان فرهنگی – سیاسی ایران پاد است از مجموعه هموندان تشکیل شده و بالاترین جایگاه را در تصمیم گیری های سازمانی دارد.

سوگندنامه سازمان فرهنگی سیاسی ایران پاد

آرمان و آرزوی من آزادی و یگانگی و سرافرازی ملت بزرگ ایران است. من به مردم سالاری و حق حاکمیت ملی در راه حفظ یکپارچگی ایران باور دارم و میدانم که تحقق این آرمان های بزرگ یعنی حق حاکمیت ملی و یکپارچگی کشور در شکل فرمانروائی ایرانی که سامانه شاهنشاهی ایران نامیده می شود امکان پذیر است. 

من برای پیوستن به سازمان فرهنگی، سیاسی ایران پاد آماده ام و جهت برقراری سامانه پادشاهی و رسیدن به سرافرازی ملی در کنار سایر هموندان سازمان کوشش خواهم کرد. من سوگند یاد می کنم که هموندی فداکار و کوشنده ای خستگی ناپذیر برای حفظ آرمانهای والای ایران پاد باشم. من سوگند یاد می کنم که مسائل سازمانی و درون حزبی را آن هنگام که در عضویت سازمان هستم و یا پس از خروج از سازمان هرگز در جائی بازگو نکرده و یا به شکل نوشتاری منتشر نکنم.

شورای مرکزی سازمان ایران پاد

شورای مرکزی مرکب از 9 نفر می باشد که با رای اکثریت هموندان بطور مستقیم و یا غیر مستقیم(مجازی) برای دوره ای انتخاب می شوند. اداره امور سازمان بعهده شورای مرکزی است. 

آئین نامه  داخلی شورای مرکزی سازمان 

بخش اول – مناسبات درونی شورای مرکزی 

  • تشکیل نشست ها

نشست ها به گونه هفتگی روزهای یکشنبه از ساعت 10 بامداد به وقت میانه خاوری آمریکا (تگزاس) برابر با 11 بامداد تورنتو و 5 پس از نیمروز اروپای مرکزی در اتاق زوم تشکیل می شود. نشست های هفتگی با پخش سرود شاهنشاهی ایران رسمیت یافته و درست 2 ساعت به درازا می کشد. 

  • تشکیل نشست ها با حضور نیمی از اعضا +1 رسمیت می یابد.

  • دستور کار توسط مدیر نشست ها آماده می شود و حداقل یک روز پیش از انجام نشست به اطلاع هموندان خواهد رسید. منشی نشست ها تهیه گزارش هر نشست را عهده دار است.  

  • نشستها می توانند در اتاق زوم ضبط هم بشوند.

  • نشستهای ماهانه بنا به درخواست دبیرکل در صورت نیاز برای بررسی عملکرد یک ماه سازمان تشکیل می شود. روز و ساعت تشکیل نشست ماهانه توسط مدیریت به اطلاع هموندان خواهد رسید. 

  • حضور هموندان در نشست ها ضروری است، چنانچه هموندی به هر دلیل نمی تواند در نشست حضور یابد لازم است مدیریت را یک روز پیش از تشکیل نشست مطلع نماید.

  • در صورت عدم حضورهر یک از هموندان در 3 نشست متوالی، با ایشان تماس حاصل شده و دلیل غیبت ایشان در شورا مطرح وتصمیم گیری می شود.

  • در موارد مشخص که تصمیم گیری لازم است، رئیس جلسه موضوع مورد نظر را مطرح و هموندان رای مثبت یا منفی خود را شفاهی یا کتبی اعلان نمایند و براساس رای اکثریت تصمیم گیری انجام می گیرد.

گزینش سخنگو یا دبیرکل سازمان ایران پاد

  • پس از رسمیت یافتن هر دوره جدید، در اولین نشست، اندامان شورای مرکزی سخنگوی سازمان را برای مدت 2 سال از میان خود بر می گزینند. سخنگو یا دبیرکل نماینده رسمی سازمان است.

مسئولیت های سخنگو یا دبیرکل

الف- نظارت براموراداری و راهبردی شورای  مرکزی

ب – کوشش دراجرای مصوبات شورای مرکزی

پ – هماهنگی با دبیران شاخه ها در سراسر جهان

ت – هماهنگی میان کمیته ها و نظارت بر کارکرد آنان و گزارش آن به شورا

  • شورای مرکزی ناظر بر عملکرد دبیرکل (سخنگو) خواهد بود و در صورت نیاز می تواند او را مورد پرسش قرار دهد. چنانچه دبیرکل نتواند به وظایف محوله عمل نماید و بهر علتی به کار خود ادامه ندهد شورای مرکزی حق دارد جایگزینی برای او تعیین کند. 

  • سخنگو می تواند یک یا چند معاون برای خود انتخاب نماید.

  • سخنگو می تواند بخشی از وظایف خود را به معاون و یا یکی از دبیران شاخه ها محول نماید. 

رایزنان سازمان 

از میان فرهیختگان و متخصصان رشته های مختلف افرادی برگزیده می شوند که بتوانند در تصمیم گیریهای سازمانی به شورای مرکزی و دبیرکل یاری برسانند. رایزنان دارای حق رای نیستند و شرکت آنان در نشست ها توسط دبیرکل و با دعوت او انجام می شود.

جدول اداره و تشکیلات سازمان